Treceți la conținutul principal
Astazi am facut un mic invertar al celor mai recente daruri sau dorinte implinite cu ajutorul Universului. Personal cred ca este foarte bine sa nu le uitam ci sa tinem un jurnal sau sa ne reamintim periodic si sa multumim pentru acestea. Recunostinta poate fi aratata si traita in cantitati mari :) Nu dauneaza sanatatii. Dimpotriva! Recomand cantitati cat mai mari de recunostinta! :)

Mi-am inceput ziua uitandu-ma la un scurt interviu cu Louise Hay si ma uimeste si pe mine de fiecare data ca dupa o vreme, dupa ce parcurgem o anumita cantitate de informatie, dupa ce trecem de niste initieri sau practicam o anumita forma de terapie, descoperim aceasta "cutie cu scule" pe care ne-am format-o si din care putem scoate in functie de situatie o anumita "cheie".

Ma bucur ca am si eu o astfel de cutie. Ma bucur ca am o biblioteca din care pot scoate carti care ma ajuta sau pe care le recitesc si constat ca gasesc mereu ceva nou, ma bucur ca pot sa revad interviuri cu oameni care impartasesc din experientele lor, ma bucur ca pot face Reiki sau meditatie si ca asa pot trece peste anumite stari, ma bucur ca am adus in viata mea puterea cristalelor si a ingerilor. Ma bucur ca mi-am permis sa vad dincolo de ce putem vedea :)

Un sfarsit de saptamana minunat va doresc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate