Treceți la conținutul principal
Am senzatia ca incepe o noua etapa pentru foarte multi dintre noi. Pentru natura, pentru hainele de iarna, pentru cateva locuri ale pielii care acum sunt goale si pe care imi doresc sa scriu ceva pentru totdeauna si chiar si pentru infatisarea blogului meu http://wordofmouthcommunication.blogspot.ro/ care de astazi are hainute noi. Parca tot ce am acum in minte este NOU. Faceti loc pentru lucruri noi in viata voastra renuntand la lucrurile de care nu aveti nevoie. Stergeti praful de pe ele. Bucurati-va de libertatea pe care o ofera noul. Am citit de curand intr-o carte ca tot ce nu folosim mai mult de 2 ani putem arunca si face astfel loc pentru noi lucruri, schimbari, bucurii. Poate ca simt asta pentru ca pentru mine si iubitul meu sot este un an plin de NOUTATI. Uneori avem tendinta sa ne temem de atat de mult nou, ne atasam de lucrurile noastre, vrem sa stam pentru totdeauna in groapa aceea care se formeaza in canapea si gasim 1 milion de scuze ca sa nu golim beciul de vechituri. Este normal. Sentimentul pe care il aduce insa fereastra deschisa, aerul proaspat, locul proaspat maturat si mintea golita de tot ce a fost si recent populata cu bucuria noului inceput ESTE MINUNAT!

PS: impartasesc cu voi un video despre cateva dintre cele mai frumoase minuni ale naturii. E nevoie doar de putina rabdare sa treceti de intro. Rasplata e pe masura :)

https://www.youtube.com/watch?v=6N7AlgAuHZA


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate