Treceți la conținutul principal

Cerem, primim. Cerem, primim. Cerem, primim. Asa functioneaza lucrurile. Poate de aceea ne este si asa de mare supriza cand chiar primim ceea ce cerem. Chiar si lucrurile mai putin pozitive. O despartire, o boala, o pierdere. De foarte multe ori insa nu vedem ca primim si incetam sa credem sau sa mai cerem, sa ne dorim.
De cateva zile incoace corpul meu a incercat sa ma anunte ca ma expun cammult emotiilor din jur si ca devin eu insami prea emotionala, insa nu l-am ascultat. Am inceput ''sa aud'' doar in clipa in care mi-a trimis semnale clare de boala. Asa se face ca astazi mi-am inceput ziua prin liniste si o meditatie de curatare. Nu stiu cati dintre voi sunt de acord cu meditatia si cati o practica insa eu incerc sa imi stabilesc ca macar o data pe luna sa fac asta, desi bine ar fi sa fie muuult mai des. Am fost si eu surprinsa de efectele imediate, de senzatiile pe care le poti experimenta si de starea de spirit cu care ramai la final. Linistit, bucuros, eliberat.

Cu cat merg mai departe in adancimea lucrurilor, cu atat imi dau seama ca mai am atat de mult de explorat si de experimentat. Corpul uman in sine este o masinarie extraordinara, iar cel energetic este cu atat mai interesant, poate pentru simplul fapt ca nu este atat de ''palpabil'' si de ''la vedere'' precum cel fizic...

https://www.youtube.com/watch?v=HRaG22d3fZ4  Meditatie ghidata: ANGEL CONTACT - Light Body Activation + Crystal Chakra Cleansing

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate