Treceți la conținutul principal
Este placut sa vad in fapte, gesturi, actiuni evolutia. Ieri am simtit primele semne ale unei maturizari spirituale :)) Ieri am cules roadele unei perioade indelungate de auto-educare. Ieri am reusit sa fiu in mijlocul unei discutii in care fiecare a adus puncte de vedere si am reusit sa ne pastram un ton prietenos, sa ne coordonam emotiile si sa ne tinem in frau orgoliul, sa nu discutam unul peste celalalt si sa ajungem la o concluzie. Am invatat amandoi ceva util din asta ceva. Punem discutia intr-un loc pretios si mergem mai departe si ne bucuram cat putem noi de bine de aceasta zi pe care avem sansa sa o petrecem impreuna. Incredibil! Uau!!!...asa fac oamenii mari, nu? :) A fost superb sa ma vad. M-as uita la mine de 100 de ori in momentele alea. Am reusit! Primul impuls a fost ca orgoliul sa iasa si sa zbiere, sa urle peste celalalt, sa spuna ceva urat si dureros, sa fie el mai tare!!! Dar m-am tinut tare si am lasat sa treaca cateva minute bune pana emotiile s-au domolit si am putut sa discutam ''omeneste''. Treba aia cu numara pana la 10 si apoi spune ceva chiar functioneaza. In cazul meu, fa un dus, pune rufe la spalat, strange rufele uscate si apoi spune ceva :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate