Treceți la conținutul principal
Astazi am invatat o lectie foarte importanta numita "perseverenta" intr-un mod foarte simplu si neasteptat.
Asa cum ati putut vedea pe net peste tot am bijuterii de la Ova society de vanzare in Austria si.... astazi am vrut sa le pozez si cateva lanturi, mai exact 4 coliere cu lant lung s-au incurcat. un ghem, efectiv un ghem de lant si 4 bile. And now, what????!!!! in primele 4 secunde mi-a venit sa le rup, arunc pe geam, distrug cu totul insa mi-am zis ca e munca lui Alice si nu ar fi ok. 
Apoi un lucru magic s-a intamplat! am inceput sa cred si sa imi doresc sa desfac acel nod. Exact ca o situatie care pare fara iesire, solutii, scapare. Am inceput prin a "lasa cat mai larg" lanturile...le relaxam, ca si cum noi pusi intr-o situatie de genu asta ne luam acel respiro... si ne retragem putin, respiram, ne relaxam...apoi m-am uitat la toate si la nod, incercand sa vad care e mai usor de scos. Precum noi cand aflati intr-un blocaj analizam...incet incet variantele. Apoi am inceput sa lucrez cu fiecare lant in parte, pe rand, alternand... Precum noi si solutiile pe care le probam pana cand o gasim pe cea mai buna sau mixul de solutii facut pentru a iesi din "nod"... Intr-un final am reusit sa le despart si am tipat URA!!!! AM REUSIT! am fost mandra si bucuroasa ca am crezut ca reusesc si am reusit.
A fost o lectie de rabdare, incredere, perseverenta, indemanare:)) si ma bucur pentru ca am primit-o. drept urmare acum lanturile stau separat, atarnate de lustra :)) e safe si sigur nu se va forma nici un nod.
Asadar, invatati, invatati, invatati din lectiile mici de viata :D


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate