Treceți la conținutul principal
"Da!... si promit sa triez si sa sortez si sa nu mai strangem atat de multe lucruri..!!!"... Da, asta zicem de fiecare data cand ne mutam si de fiecare data avem la fel de multe cutii si de multe lucruri inutile si de fiecare data aruncam la fel de multe si totusi.... avem atat de multe lucruri :)) Pare ca suntem persoane care ne atasam atat de mult de lucruri si avem atat de multe amintiri... poate chiar suntem. 
Asadar, am reusit sa scot pe rafturi la lumina lucruri dragi, nu pe toate, incet, incet insa stiu ca sunt pe drumul cel bun si am cateva rafturi pentru mine si cartile mele, pensule si culori!!! Pentru mine este a ...nu stiu a cata mutare in mai putin de un an si se pare ca m-am antrenat destul de tare pentru ca incepe sa imi iasa treaba cu cutiile, caratul muulte ore pe zi, mutat mobila si condus.... Dar mergem inainte, incepe sa imi placa treaba asta cu schimbarile. Am renuntat la primul meu job in Austria, incep o noua etapa intr-o noua casa si... in general ma astept la tot mai multe schimbari. Insa pana atunci, fac o pauza pentru o cafea :))
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate