Treceți la conținutul principal
Da, de cele mai multe ori ne aflam in locul si la momentul potrivit. Poate chiar si alaturi de omul potrivit... Cel mai mult ne ia sa ne dam seama de aceste lucruri. 
Insa daca reusim sa avem mintea cat de cat clara limpede avem sanse mari sa le observam. Cum mi s-a intamplat si mie in aceasta dimineata cand...m-am oprit cu masina fix unde trebuie sa intind mana si sa inapoiez lucrul potrivit persoanei potrivite... Sau...am renuntat la "un job" fix cand era momentul pentru a ma deschide pentru un altul... Sau... am revenit la vechi idei si proiecte legate de studiu fix cand incepe perioada inscrierilor la universitati.... Sau am auzit telefonul exact cand a sunat persoana potrivita... Si tot asa... Cred ca in viata exista miliarde de astfel de momente pentru care e nevoie doar de ochi si urechi... ca sa poti sa le simti :) si sa le traiesti. 
Imi si imaginez o succesiune de trenuri, poate si pentru ca in Romania folosim des aceasta expresie "ai prins ultimul tren"... cred ca suntem mereu calatori dintr-un tren in altul si sarim din unul in altul, si il schimbam pe unul cu altul si calatorim, calatorim, ani in sir avand in mana tichetul potrivit, insa mai depinde si de noi sa fim putin atenti la peron, clasa biletelor, bagaje....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate