Treceți la conținutul principal
De curand am simtit ca am atatea de spus incat...nu-mi ajung: cuvintele, spatiul, hartia, literele, tara, spatiul, lumea! :))) De ce? Pai cred ca de la entuziasm mi se trage. Si da, este vorba despre iubire :D 
Oare asa au simtit toti marii dramaturgi care au scris despre iubire? :)) 
Oare asa au simtit toti marii regizori care au facut filme cu si despre iubiti? :)) 
Oare asa au simtit toti marii pictori cand si-au pictat iubita? :))... 
Parca esti blocat de un nod, de un dop :)) si iti vine sa tragi aer in piept si sa spui TOT! TOT, TOT, TOT! :)) Dar e frumos sentimentul. Pe mine personal ma umple de energie pozitiva. Ma energizez doar la gandul ca avem atatea de facut si de incercat impreuna and we still have time :) all the time in the world! ... Poate de aceea cand nu petrecem tot timpul pe care ni-l dorim impreuna, ni se pare ca... avem nevoie de mai mult timp pentru noi...
E relativa treaba asta cu timpul. Intr-un fel traiesc si simt timpul petrecut la job, in alt fel pe cel de la supermarket, intr-un cu totul alt mod cel petrecut cu el... Poate pentru ca time flies when you are having fun! :))
Poate asa se explica faptul ca astazi cand am fost intrebata daca pot sa inlocuiesc o colega de la job, eu fiind libera in ziua respectiva si avand deja planuri cu EEEEEEEEEEEEELLLLLLLLL am zis foarte natural ca un copil, " Mmm, prietenul meu este de asemenea liber in ziua respectiva si prefer sa fiu cu el... libera :)), si imi pare rau ca nu te pot ajuta"... Poate e un copilarism, poate ca in lumea adultilor trebuia sa vad ca mai fac niste bani cu 8 ore lucrate in plus, insa in lumea mea, iubirea are alta valoare :) 
Va doresc asadar un wknd plin de iubire!!!!!!!!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate