Treceți la conținutul principal

Adoooorrr momentul in care se face lumina!!!!!
Ador cand oamenii au curajul sa spuna ce gandesc si scapa de rucsacul pe care il cara in spate cu atatea chestii nespuse...
Ador cand nu depindem de vreme si facem tot felul de lucruri frumoase cand ninge, e viscol, e soare puternic sau ploua si e frig!!!!
Ador cand e ziua oamenilor dragi si ma umplu de bucurie rostind urari!!!!
Ador sa primesc o busola cand ma ratacesc!!!!
Ador sa imi salut familia cu un zimbet larg in fiecareeeeeeeeeee dimineata!!!!
Ador sa surprind si sa ma las surprinsa.
Ador muzica pe care o am in computer de atatiiiiaaaa ani!!!!
Ador sa primesc e-mailuri de la oameni care nu ma uita :)
Ador sa imi vad prietenii fiind fericiti :)!!!! Alina Băisan,Cristi Mitrea si Vlad, Anca Petrescu, Alice Necula, Raluca Badulescu, Cristina Protopopescu Foca!!! , Devik Alexandru, Cristina Iordan ;), Cristian Vaduva si Mihaela Gheaţă, Anastasiuuuuuuu, Castel, Leo !!! In momentele astea pur si simplu.... Everything is so easy :)
In momentele astea pur si simplu.... Everything is so easy :))Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rade de noi

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu prinsa in supararea mea. Sa vin acasa, absenta, cu capul aglomerat de ganduri, sa intru in baie si sa dau drumul la apa ca sa ma spal pe maini si asa cum eram eu concentrata sa ma stropesc direct in fata cu sapun. Moment in care s-au despartit norii de deasupra mea, am inceput sa rad si sa imi dau seama ca nu ma ajuta cu nimic faptul ca stau incruntata si suparata. Maine viata o sa rada iar de noi stropindu-ne in fata cu ceva! :))


Universul are grija sa primim cat putem duce. Si se pare ca de fiecare data cand primim "teme" tot mai grele de rezolvat fac parte din planul nostru de evolutie. Mai greu este sa le vedem de fiecare data cu detasare si ca pe o binecuvantare (mai ales cand este vorba de boala, griji financiare, probleme de familie, pierderi etc) si sa ne amintim ca vor conta mai tarziu si ca sunt de fapt oportunitati de a invata.


In loc de concluzie, va invit la ras! Este verificat, de fiecare data cand sunt intr-o cearta sau in…

Viata

Imi amintesc de perioada adolescentei si "grijile" pe care le aveam. Un examen, un cos iesit pe fata fix inainte de intalnire, o cearta cu parintii pe tema banilor de buzunar sau de spatiul privat... Au trecut anii si imi vine sa rad in hohote cand ma gandesc. Uneori imi vine sa pling in hohote cand imi dau seama ca lumea adultilor nu este mereu la fel de amuzanta cum este cea a copiilor. Asa imi vine uneori sa ma intorc la scoala, sa fiu copil, sa-mi faca buni o supa cu galusti buna si sa ma lase in camera mea cu o carte in mana sa o tocesc... 

Cand eram copil cred ca mi-am imaginat viata in nenumarate feluri. Nu stiu cat la suta din imaginatia mea a devenit si realitate. Uneori viata m-a surprins in cele mai minunate feluri, alteori m-a izbit si trezit la realitate cu o galeata de apa rece, ca pana la urma de fiecare data sa se indure de mine si sa-mi ia capul in maini, m-a iertat precum o mama si mi-a dat putere sa merg mai departe.

Pablo Picasso spunea asa de frumos “The o…

Maternitate