Treceți la conținutul principal
Astazi mi-am dat seama ca sunt cu adevarat fericita, mandra si deplin recunoscatoare pentru toti anii in care am trait in Romania si am trait variate experiente pe plan emotional si afectiv, profesional, social si ce alte planuri mai exista :)
A fost absolut perfect tot ce am trait pana acum. Ei bine in acesti doi ani frumosi in care am inceput sa am o relatie aparte cu mine si Egoul meu, cu mine si locul meu in aceasta lume, cu mine si relatia cu alti oameni am avut tendinta de multe ori sa imi limitez cumva visele. De pilda, de fiecare data cand a fost vorba de noua meserie pe care o voi avea, am avut tendinta de a o vedea ca pe singura alternativa gasind mereu scuze legate de faptul ca eu sunt aici un emigrant, ca nivelul limbii nu este exceptional, ca orasul in care stam nu are cea mai variata oferta de joburi ca, ca, ca...

Ei bine "realitatea" este cu totul alta. Pot avea tot ce imi doresc. Da, absolut. Mi s-a dovedit de foarte multe ori deja in diferite situatii, inclusiv profesional. Este doar alegerea mea sa imi gasesc scuze pe care sa le prezint ca fiind bariere si obstacole intinse de ceilalti evident...:)

Revenind la perfectiunea celor deja traite, cred ca este o mare realizare personala de care sunt foarte mandra :) Citesc in aceasta perioada o carte scrisa de Diana Cooper, "Birthing a New Civilization" in care autoarea descrie lumea incepand cu anul 2012 si pana in 2023. Este un vis, este cu totul altceva fata de ce traim acum si sper sa fie asa. Abia astept sa ma bucur la maturitate alaturi de sotul si copii de toate inventiile de care povesteste si care ne vor face viata atat de frumoasa, de aceasta noua lume cu noi orase de aur si civilizatii si de modul in care oamenii traiesc, zi de zi indeplinidu-si misiunea personala pe aceasta lume si castigandu-si traiul cu ea. Mi se pare extraordinar sa ajungem la aceasta performanta pe planeta; sa stie fiecare care este acel lucru pe care il poate face bine, cu placere, util altora, zi de zi. Unul din exercitiile care exista in carte este legat de initierile prin care am trecut in viata. Fie ca este vorba despre pierderea unei persoane dragi, de un accident, o problema de sanatate, o pierdere materiala, in diferite forme toate acestea au fost initieri. Poate suna ca un joc Super Mario in care vrem sa ajungem la un alt nivel insa pana la urma chiar despre asta este vorba... de a ajunge mai departe :) Eu am scris cele mai importante evenimente prin care am trecut pana acum si nu au fost chiar atat de multe, doar 5 insa mi-au dat semnale legate de initierile pe care le-am parcurs. Il recomand :)

Sa va iubiti frumos!

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Este pentru prima data cand traiesc intr-un oras in care am tot felul de experiente cu natura :))) Dimineata, pe la 5 asa cand unii dintre noi pornim deja catre job, in majoritatea zilelor, luna este maaaaaare si frumoasa; intr-o dimineata am fost intampinata de o brascuta care sarea pe trotuar, in alta de un iepure care trecea strada, uneori cand imi pregatesc ceaiul vad din bucatarie veverite care se catara in copaci... Apoi in apropierea jobului este un raulet pe care mai vezi din cand in cand plutind o rata :)) Apoi toti copacii astia care parca au explodat!!!!! flori albe, roz, rosii, magnolii, flori de primavara.... Am momente mai ales cand conduc catre o anumita parte a orasului, renumita pentru zona verde, cand simt ca ma ia valul si poate pierd volanul furata la propriu de peisaj!!! :)) Iar mai nou am trait experienta gradinaritului! am plantat flori, capsuni, am tuns pentru prima data iarba si ... in general am udat tot ce se poate uda chiar si cand nu e nevoie :)) Atentie! F
Lose Your Job, Find Yourself! - " Dream big - Call it a "blue sky" moment : Make a list of everywhere you'd wa nt to work. Regardless of pre-requisites, catalog the gigs that would "make your heart sing "___http://www.fastcompany.com/3005920/3-steps-getting-awesome-getting-canned Mi-a atras atentia si pentru ca eu insami sunt intr - o reorientare profesionala la cateva sute de grade :)) dar am constatat ca este mai potrivita o insiruire de incercari si aleger i decat blocajul intr -un loc/pos t.
  Sunt foarte mandra de noua colectie :)) primavara-vara de la gradina:) astept cu nerabdare noi aparitii in gradina:) lalele, narise, liliac inflorit si cine stie ce mai apare pe aici :))))