Treceți la conținutul principal
De cateva zile incoace m-am tot gandit la o tema. Poate pentru ca afara este superb si primavara se arata si in Graz, chiar daca uneori ne pune sa ne luam umbrela la noi sau un plover in geanta. Ei bine am tot petrecut cateva zile cu adevarat frumoase, la gradina unde deja sunt intampinata de floricele peste tot si unde ma pierd cu orele sapand, carand si ajutand plantele sa iasa la lumina :)), in localurile cu inghetata, pe strazile acestui oras de care sunt cu adevarat indragostita si acasa unde am sansa sa traiesc frumos alaturi de iubitul meu sot. Apropo, La Multi Ani dragul meu pentru inca o luna petrecuta frumos impreuna. 

Asa am ajuns sa constat ca exista undeva acolo, intr-un mod foarte ciudat, un sentiment de vinovatie. De multe ori cand eu am timp si gradinaresc si altii dragi mie sunt la lucru, ma apuca acest sentiment. Sau cand eu imi iau inghetata si altul cerseste la coltul magazinului, sau cand mie imi e bine si altuia nu, sau cand eu sunt fericita alturi de cineva si altul nu si tot asa. Nu stiu daca va suna cunoscut, eu incerc sa il controlez si sa ma pastrez pe o linie pozitiva de plutire, spunandu-mi ca pot sa fiu foarte recunoscatoare, sa ma bucur de clipa frumoasa si sa transmit un gand bun celui bolnav, cersetorului si asa mai departe.
Meritam! si asta imi zic si eu mereu cand ma ia acest sentiment pe sus. DA! MERITAM TOT CE E MAI BUN! si nu e nevoie sa ne fie frica ca ni se si intampla tot ce e mai bun si mai frumos in viata.

PS: Astazi este o zi superba in Graz. Asa s-a aratat de ieri incoace cand am primit un obiect muuult asteptat, care are o poveste foarte interesanta, plina de sincronicitati :) Multumesc, Mihai!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Este pentru prima data cand traiesc intr-un oras in care am tot felul de experiente cu natura :))) Dimineata, pe la 5 asa cand unii dintre noi pornim deja catre job, in majoritatea zilelor, luna este maaaaaare si frumoasa; intr-o dimineata am fost intampinata de o brascuta care sarea pe trotuar, in alta de un iepure care trecea strada, uneori cand imi pregatesc ceaiul vad din bucatarie veverite care se catara in copaci... Apoi in apropierea jobului este un raulet pe care mai vezi din cand in cand plutind o rata :)) Apoi toti copacii astia care parca au explodat!!!!! flori albe, roz, rosii, magnolii, flori de primavara.... Am momente mai ales cand conduc catre o anumita parte a orasului, renumita pentru zona verde, cand simt ca ma ia valul si poate pierd volanul furata la propriu de peisaj!!! :)) Iar mai nou am trait experienta gradinaritului! am plantat flori, capsuni, am tuns pentru prima data iarba si ... in general am udat tot ce se poate uda chiar si cand nu e nevoie :)) Atentie! F
Lose Your Job, Find Yourself! - " Dream big - Call it a "blue sky" moment : Make a list of everywhere you'd wa nt to work. Regardless of pre-requisites, catalog the gigs that would "make your heart sing "___http://www.fastcompany.com/3005920/3-steps-getting-awesome-getting-canned Mi-a atras atentia si pentru ca eu insami sunt intr - o reorientare profesionala la cateva sute de grade :)) dar am constatat ca este mai potrivita o insiruire de incercari si aleger i decat blocajul intr -un loc/pos t.
  Sunt foarte mandra de noua colectie :)) primavara-vara de la gradina:) astept cu nerabdare noi aparitii in gradina:) lalele, narise, liliac inflorit si cine stie ce mai apare pe aici :))))